ICV - EUiA
POLÍTICA
ICV - EUiA

Iniciativa El Prat escull cap de llista

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Lluís Mijoler, regidor d'Economia, Transparència i Bon Govern, ha estat proclamat al plenari celebrat el 12 de febrer com a candidat a alcaldable d'ICV als properes eleccions municipals. La coordinació local, formada per l'Anna Martín i en Quim Bartolomé, ha explicat que el procés de primàries ha estat el major repte de l'organització per revalidar la nostra proposta de ciutat. Han assenyalat la importància d'aquest dia i han posat en valor l'estima per la ciutat del Prat que te en Lluís Mijoler i els valors que ell representa.

 

Després de la presentació de 69 avals, i per 139 vots a favor i cap en contra, Mijoler ha estat proclamat cap de llista, expressant el seu agraïment a la militància per la confiança dipositada, així com a la seva família. Mijoler ha assenyalat els dificultats als quals caldrà fer front els propers mesos, però sempre amb la il·lusió per transformar la societat des del municipalisme, en un dur context d'involució democràtica i de drets, i de bipolarització del pensament polític. «El nostre desafiament polític és la cohesió social i la defensa dels polítiques públiques a través dels valors de la igualtat, la diversitat i l'equitat, demostrant la feina feta amb passió, generositat i treball de la mateixa manera com ho hem fet de la mà d'en Lluís Teixidor».

 

Lluís Mijoler, pratenc de 48 anys i advocat de professió, és va convertir en l'onzè regidor d'Iniciativa als últimes eleccions municipals. Al cap de pocs mesos, es li va encomanar la cartera d'Economia, Transparència i Bon Govern, que li ha permès formar-s'en el funcionament de l'administració pública. Al llarg de la seva vida, Mijoler ha estat membre actiu a diverses entitats del món de l'esport pratenc i l'associacionisme.

 

El plenari ha comptat amb la presència d'Ernest Urtasun, eurodiputat i portaveu d'ICV, que ha posat en valor la força local que és Iniciativa El Prat, i l'exemple que és la ciutat per al municipalisme en la defensa de la justícia social. D'altra banda, l'alcalde Lluís Teixidor ha felicitat a a el candidat i li ha expressant la seva plena confiança, tot assenyalant que el nostre projecte de ciutat ha anat guanyant la confiança dels pratencs i pratenques des de els primeres eleccions democràtiques. Teixidor ha assenyalat que la transformació del Prat ha estat possible gràcies a una feina en equip, més enllà de la persona que ha liderat el projecte. 

 

Amb aquesta proclamació culmina el procés de primàries d'ICV El Prat, que ha designat Lluís Mijoler com la proposta per liderar el projecte local per als properes eleccions del juny del 2019, davant dels confluències que puguin configurar-s'en els propers mesos. 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat