ICV - EUiA
POLÍTICA
ICV - EUiA

Joan Coscubiela presenta el seu llibre “Empantanats” al Prat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Fent un repàs del llibre, Coscubiela ha repassat els episodis del processisme, on l'astúcia ha portat a l'engany i l'estafa a la ciutadania: la lluita interna per l'hegemonia dins del processisme ens ha portat a aquest joc del gallina on cap dels parts, sabent els conseqüències que portava els actuacions del 6 i 7 de setembre, van tirar endavant. Reivindicar el raonament per sobre dels actes de fe, el dret a la pluralitat i la seva expressió més enllà de la seva llunyania ideològica han estat els banderes de Coscubiela en els últims mesos de la passada legislatura.

 

També, al diàleg amb Guillem Martinez, ha fet esment al període de degradació de la política, on els institucions cada cop presentin una menor capacitat per poder donar solucions als problemes de la ciutadania. Aquest fet, juntament amb la immaduresa democràtica, fa augmentar els derivis autoritàries que derivin en els polítiques que estem presenciant a països com Hungria i Polònia.

 

És necessari, en un marc de globalització i desmantellament dels estructuris intermediàries com els moviments socials, veïnals, partits polítics, sindicats i mitjans de comunicació, treballar en pro d'allò que ens permeti viure en comú en els nostres societats. Calç, en aquest sentit, articular la societat al voltant de la forma de treball per a continuar donant resposta als necessitats socials presents i futures.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat