ICV - EUiA
POLÍTICA
ICV - EUiA

Resum del Ple Municipal de desembre

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El passat dia 13 va tenir lloc l'últim ple municipal d'enguany, on és va aprovar de manera inicial els pressupostos del consistori per al proper any 2018.

 

Aquests pressupostos, que sumeixen un total de 110M d'euros, mantenen els principals línies d'inversions en matèria social: Acció social contínua sent un puntal del pressupost, els serveis als personis contínua sent una prioritat en l'equip de govern.

 

En aquest sentit, també augmenta els partides de els regidories d'igualtat, joventut, i solidaritat, de la regidoria de promoció econòmica, comerç i de la regidoria de cultura, participació i ciutadania. També s'obri una nova línia d'inversió amb el projecte d'educació, cultura i comunitat a la ciutat: un programa que interrelaciona els tres pilars per formar una ciutadania sensible als arts a través dels centres educatius i els entitats de la ciutat.

 

En matèria d'urbanisme, destaquin els principals obris de l'avinguda Verge de Montserrat, el teatre de l'Artesà, el nou centre cívic Palmira Domènec i la il·luminació del camí de la platja. També és començarà a treballar a partir d'aquests pressupostos una nova bossa d'habitatge públic de lloguer.

 

Així, consolidant els esforços pressupostaris i obrint noves línies d'inversions, aconsegueix també reduir dràsticament el deute del consistori.

 

En l'apartat de mocions, és va aprovar per unanimitat la moció en suport dels personis treballadores de Titan, en vaga des de fa tres mesos en contra del pla de reestructuració de l'empresa que implica l'acomiadament del 33% de la plantilla malgrat els beneficis que presenta l'empresa.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat