Loterias y apuestas
SERVEIS D'INTERÈS
Loterias i apostes

Loteries, amb el Dia Internacional de la Dona

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Madrid, 8 de març de 2018 - Loteries i Apostes de l'Estat, en el seu suport constant a la dona, fa un pas més aquesta setmana, en la qual les dones adquiriran encara més protagonisme.

Per celebrar i homenatjar a la dona La Travessa  d'aquesta jornada serà molt especial: ja que  7 dels 15 partits d'aquest diumenge estaran protagonitzats per la Lliga Femenina. D'aquesta manera es posa de manifest el compromís de Loteries amb aquest esport. Recordem que el passat mes de setembre es van incloure partits d'aquesta competició per primera vegada en els setanta anys d'història de l'aposta esportiva. Durant les jornades de l'1 d'octubre, 8 d'octubre i 12 de novembre també es van incloure trobades d'aquesta lliga, obtenint gran repercussió i suport per part de quinielistas, aficionats i mitjans de comunicació.

Loteries amb l'esport femení

Aquesta jornada consolida, a més, el suport de Loteries a l'esport femení. Aquest compromís es materialitza amb el suport que la Societat Estatal brinda a les diferents federacions (Atletisme, Natació, Handbol, Piragüisme, Ciclisme, Automobilisme, Beisbol, Esports d'Hivern, Golf, Hípica, Karate, Esports de Muntanya i Escalada, Rugbi, Patinatge, Surf, Hoquei, Remo i Gimnàstica) i amb els programes ADO i ADOP, mitjançant els quals recolza als esportistes que competeixen en Olimpíades i Paralimpiadas.

Empreses per una societat lliure de violència de gènere

Així mateix, dins de la seva labor social, Loteries i Apostes de l'Estat està adherida a la iniciativa “Empreses per una societat lliure de violència de gènere” del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat des de l'any 2014. Loteries col·labora d'aquesta manera amb la difusió d'aquesta iniciativa a través de tots els seus canals de comunicació (programa de televisió, xarxes socials, web, Ltv, Butlletí) i ha dedicat diferents dècims a difondre aquesta causa. Actualment està difonent la campanya “No permetis la violència de gènere” en tots els seus canals.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat