Loterias y apuestas
SERVEIS D'INTERÈS
Loterias i apostes

El 25 aniversari de la Fundació Deporti Jove, protagonista del dècim de Loteria Nacional d'aquest dissabte

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Madrid, 22 de març de 2021 – El president de Loteries i Apostes de l'Estat, Jesús Horta, i el director general de la Fundació Deporti Jove del Consell Superior de Esports, Félix Jordán d'Urríes, han presentat avui en el Saló de Sorteigs de Loteries el dècim de Loteria Nacional d'aquest dissabte, dedicat als 25 anys de la Fundació Deporti Jove.


“Aquest dècim commemoratiu s'emmarca en el treball conjunt que realitzem Loteries i la Fundació Deporti Jove del Consell Superior de Esports, dirigit a potenciar i difondre els valors i referències de l'esport espanyol”, ha assenyalat el president de Loteries. Més concretament, dins de la labor de RSC que duu a terme Loteries, “l'estratègia de suport a l'esport és un dels seus elements fonamentals, al costat de la labor social i al suport cultural”. Jesús Horta ha destacat que “aquest dècim arribarà a 10 milions de persones, que coneixeran la labor de la Fundació Deporti Jove i la seva trajectòria, i també se sentiran part d'aquest projecte”.


Per la seva banda, el director general de la Fundació Deporti Jove del Consell Superior de Esports ha ressaltat que “associar-nos a una marca emblemàtica del país com és Loteries ha obert moltes portes a la Fundació Deporti Jove. A més, de manera clara i manifesta, confirma la seva aposta decidida i el seu suport a l'esport, que realment és l'important, ja que no solament es dóna aquest important respatller a la fundació, sinó a multitud de esports”. Quant a la difusió d'aquest dècim Félix Jordán ha subratllat que “una acció d'aquest tipus ens permet tenir molta més visibilitat en la societat, donar-nos a conèixer i, aparti, també commemorar d'una forma diferent els nostres vint-i-cinc anys de treball per aquest vessant esportiu més social”.


Loteries i Apostes de l'Estat forma part del Patronat de la Fundació Deporti Jove des de la seva creació en 1996, i està estretament vinculada al pla d'actuació de l'entitat, que desenvolupa línies com la promoció de l'activitat física i dels hàbits saludables, l'impuls de programes esportius de col·laboració empresarial, el desenvolupament d'accions d'esport i valors, i l'organització de campanyes divulgatives i accions formatives.
En total s'han posat a la venda 10 milions de dècims en els punts de venda de la xarxa comercial de Loteries, la qual cosa permetrà donar a conèixer l'aniversari de la Fundació Deporti Jove en tots els punts de la geografia espanyola. El Sorteig repartirà un total 42 milions en premis, entre els quals destaquen un primer premi de 600.000€ per sèrie i un segon de 120.000€ per sèrie.

 

Comunicació – prensa@selae.es – 91 596 25 23 / 25 24 – www.loteriasyapuestas.es

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat