Loterias y apuestas
SERVEIS D'INTERÈS
Loterias i apostes

L'arbre de la Loteria de Nadal il·lumina l'Hospital La Pau de Madrid com a homenatge als professionals sanitaris

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

El president de Loteries i Apostes de l'Estat, Jesús Horta, i el Director Gerent de l'Hospital Universitari La Pau, Rafael Pérez-Santamarina, van inaugurar dijous passat, 10 de desembre, l'encès de l'arbre de Loteria de Nadal. Per primera vegada en la història, l'emblemàtic arbre se situa a les portes d'un centre sanitari.

Loteries ha traslladat així la màgia del tradicional Sorteig com a gest de suport i reconeixement als professionals de la sanitat, per la seva encomiable labor davant aquesta pandèmia. Així mateix, situa el seu tradicional arbre a l'Hospital Universitari La Pau, en representació de tots els centres sanitaris del nostre país, per apropar la il·lusió d'aquests entranyables dies a través del Sorteig de Loteria de Nadal a tots els pacients i com a mostra d'afecte als diferents col·lectius afectats per la pandèmia.

L'arbre, de 14,5 metres d'altura i format per uns 100.000 leds, romandrà fins al 8 de gener en la porta principal de l'hospital de la capital, en el Passeig de la Castellana. D'aquesta manera el tradicional arbre torna a situar-se a la capital, després d'haver-se situat, en anys anteriors, en les ciudades de Sevilla, Sanlúcar de Barrameda i Àvila. Aquesta iniciativa consolida l'objectiu de Loteries d'estar prop de la ciutadania, especialment, en un any marcat per aquesta pandèmia, en el qual la societat espanyola ha afrontat unida, amb resiliència i responsabilitat, els reptes d'aquesta situació.

L'Hospital Universitari La Pau, acull amb il·lusió l'arbre de Loteries, que pretén ser un reconeixement, no solament pels més de 7.000 treballadors del centre, sinó també per als seus pacients. Durant aquest 2020 marcat per la COVID s'han atès prop de 10.000 pacients amb aquesta malaltia i s'han produït més de 4.700 ingressos.

 

 

 

Comunicació – prensa@selae.es – 91 596 25 23 / 25 24 – www.loteriasyapuestas.es

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat