Loterias y apuestas
SERVEIS D'INTERÈS
Loterias i apostes

Sorteig Extraordinari de Nadal 2020

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

 

 

  • El Sorteig repartirà 2.408 milions en premis.

 

  • Avui s'estrena la campanya de Loteria de Nadal "Compartir com sempre, compartir com mai".

 

El president de Loteries i Apostes de l'Estat, Jesús Horta Ametller, ha presentat avui en roda de premsa virtual el Sorteig Extraordinari de Nadal 2020 i la tradicional campanya que ho difondrà en mitjans durant les properes setmanes.

“Encara que aquest Nadal serà diferent, hi ha elements i costums que romanen com sempre. Un d'ells és la nostra Loteria de Nadal. Una de les nostres tradicions més arrelades, que ens porta acompanyant una generació després d'una altra des de fa més de dos segles, i que ens aporta aquesta il·lusió tan necessària en aquests moments de dificultat”, ha destacat el president de Loteries.

En relació amb l'anunci de Loteria de Nadal d'aquest any, Jesús Horta va ressaltar que Loteries, com a empresa pública sense ànim de lucre que reverteix tots els seus beneficis a la societat, “no és aliena a la situació que vivim, perquè condiciona les nostres vides quotidianes, per això, teníem molt clar que cal reivindicar els valors comuns que Loteries comparteix amb la ciutadania. Així la campanya d'aquest any se centra en el positiu que cal treure dels moments difícils”.

Per al Sorteig Extraordinari de Nadal estan disponibles un total de 172 milions de dècims. Així, l'emissió consta de 172 sèries de 100.000 nombres cadascuna. Aquesta emissió aconsegueix els 3.440 milions d'euros, dels quals es reparteix un 70% en premis. És a dir, que el proper 22 de desembre el Sorteig de Nadal repartirà 2.408 milions d'euros en premis.

Entre els premis repartits per la Loteria de Nadal destaca, el popularment conegut com a ‘Gros' de Nadal, el primer premi, de 400.000 euros al dècim. El segon premi serà de 125.000 euros al dècim i el tercer repartirà 50.000 euros al dècim. L'import del dècim segueix sent de 20 euros.

 

Comunicació – prensa@selae.es – 91 596 25 23 / 25 24 – www.loteriasyapuestas.es

 

 

 

 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat