El govern municipal és reorganitza arran de la defunció de Marta Majordom

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha aprovat una reorganització del govern municipal, provocada per la recent mort de la socialista Marta Majordom, que era tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic. 

Els canvis afectin a tres membres del grup municipal Socialista. Així, a partir d'llaura, Juan Carlos Moreno Roig deixa la tinença d'alcaldia de Benestar i Salut i la regidoria d'Activitat Física i Esport, i passa a ser tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic.

Débora García Barris deixa de ser regidora de Comerç i Turisme i passa a ser tinenta d'alcalde de Benestar i Salut i regidora d'Activitat Física i Esport. De manera temporal, Débora García assumeix també la regidoria de Salut Pública i Consum, fins a la incorporació d'un nou regidor al grup municipal Socialista. 

Finalment, Marina García Vargas deixa de ser regidora de Salut Pública i Consum i passa a ser regidora de Comerç i Turisme. 

Amb aquests canvis, Débora García passa a ser membre de la Junta de Govern Local i sisena tinenta d'alcalde, mentre que Juan Carlos Moreno esdevé quart tinent d'alcalde i portaveu suplent del grup municipal Socialista.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat