El ple del Prat aprova el conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat per reformar l’Institut Escola Pepa Colomer

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Al ple municipal d'aquest dimecres 13 de gener, que s'està tornant a celebrar amb el suport de mitjans telemàtics, s'ha aprovat per unanimitat el conveni de col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per a l'execució dels obris de reforma a l'Institut Escola Pepa Colomer.

L'escola Pepa Colomer era una escola d'educació infantil i primària de 2 línies que el curs 2019-2020 és va reconvertir en un institut-escola. Per això, calç adequar els espais als requeriments d'aquesta etapa educativa i a l'ampliació del nomeni d'alumnes del centre. Amb aquest objectiu, és desenvoluparan obris de reforma de l' interior i és construirà un gimnàs, que encabirà a més a més dues aules de grup.

El pressupost màxim previst per als obris és d'1,47 milions d'euros, dels quals el Departament d'Educació de la Generalitat en finançarà un màxim de 869.337. Segons el conveni, l'Ajuntament del Prat també assumeix la redacció del projecte i l'execució i direcció dels obris. També assumirà l'import dels obris de reforma interior i del 50% de la cuina (l'altra 50% va a càrrec del Departament d'Educació).

Inicialment, l'Ajuntament és farà càrrec del finançament total de l'obra, també de la part que li correspon a la Generalitat de Catalunya, que li farà la devolució de l'import corresponent en tres anualitats.

La reforma és durà a terme entre els anys 2021 i 2022. L'estiu d'enguany, és faran els obris d'adequació dels aules existents i, l'any vinent, la resta d'obris previstes al conveni (cuina, gimnàs i tancament de porxos per habilitar-els com a aules).


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat