El ple del Prat suspèn els llicències d’establiments de jocs d'atzar per garantir que segueixi sense haver-n’hi cap a la ciutat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

En el ple municipal d'avui, s'ha aprovat per unanimitat suspendre els llicències i comunicats d'activitats d'establiments de jocs d'atzar, salons de jocs, bingo i casinos de joc i associacions de fumadors.

En aquests moments, no hi ha cap establiment de jocs d'atzar al municipi i l'Ajuntament vol que segueixi sent així. Per això, ha aprovat preventivament la suspensió de llicències durant un any, a l'espera d'elaborar una ordenança municipal restrictiva en la matèria.

Els experts constatin que l'addicció al joc i als tecnologies de la informació i la comunicació són un problema sanitari i social cada cop més important, que fa incrementar el risc de patir problemes psicopatològics. Quant als associacions de fumadors, també es n'ha suspès la llicència perquè també hi ha evidències científiques, reconegudes per l'Organització Mundial de la Salut, que fumar qualsevol tipus de substància comporta cingles per la salut, ja sigui en la forma tradicional o a través de dispositius electrònics.

Per això, tant l'informi al respecte de l'àrea de Salut Pública de l'Ajuntament del Prat com l'Estratègia Integral d'Atenció als personis amb transtorns i mental i addicions de Catalunya aconsellen evitar la proliferació d'aquestes activitats.

El ple del Prat d'aquest mes de gener s'està  celebrant amb el suport de mitjans telemàtics en el context de la Covid.

 

 

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat