Els col·legis electorals del Prat obrin els portis amb normalitat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

Els col·legis electorals han obert els portis als 9 del matí d'aquest diumenge 14 de febrer amb normalitat. S'han habilitat un total de 72 mesos electorals, distribuïdes en 16 col·legis, perquè els pratencs i pratenques puguin participar en els eleccions al Parlament de Catalunya.

El cens electoral del Prat de Llobregat per a aquests comicis està format per  prop de  48.650 personis, que podran votar fins avui als 20 hores. Calç recordar que la franja horària de 19 a 20 h és aquella en què la Generalitat ha recomanat que puguin exercir el seu dret de vot els personis que tinguin o poguessin tenir la covid per contacti estret (que excepcionalment tindran permís per fer-ho si volen votar presencialment). Per aquesta darrera franja horària, és repartiran equips de protecció especials als personis dels mesos electorals.

Els col·legis electorals s'han adequat amb diverses mesuris de seguretat, com la instal·lació de mampares entre els membres dels mesos electorals i els votants; la presència de responsables sanitaris als locals (a més de la tradicional figura de responsable de l'administració); o la gestió del flux de personis dins i fora d'aquests espais. També s'han incorporat alguns nous locals electorals i s'han eliminat d'altres per adequar-els a els condicions d'aforament, ventilació i seguretat necessàries.

També calç recordar que, durant aquesta setmana, s'han fet tests d'antígens als prop de 600 personis designades a la ciutat com a membres dels mesos electorals (titulars i suplents),així com a us 120 treballadors i treballadores municipals, que desenvolupen avui diferents funcions als col·legis. Aquest mateix matí, també s'ha habilitat una ambulància mòbil  per acabar de fer tests d'antígens al personal que s'ha incorporat d'urgència al dispositiu electoral. El dispositiu dels tests d'antígens, amb l'ambulància situada a la Plaça de Cataluna, acaba de finalitzar al voltant dels 10 del matí d'avui. 

També us recordem alguns consells per anar a votar:

  • Eviteu anar a votar durant els hores punta i no aneu a votar en grup
  • Romangueu el temps just dins dels locals electorals
  • Porteu la papereta preparada des de casa
  • Consulteu on us toca votar (el lloc habitual pot haver canviat per l'adequació dels locals) a https://bit.ly/3cpojnf

 

 

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat