Ja és pot consultar el cens per als eleccions al Parlament de Catalunya

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Donis d'avui ja és pot consultar el cens electoral per als comicis del proper 14 de febrer al Parlament de Catalunya. Poc més de 48.650 personis del Prat tenen dret a vot, uneixes 220 més respecte dels anteriors eleccions, els generals de desembre de l'any passat. La consulta del cens és recomana especialment a aquelles personis que votin per primer cop, o bé que han canviat recentment de domicili i de lloc d'empadronament. 

Al final d'aquesta informació podeu consultar el ban de l'alcalde, Lluís Mijoler, al respecte d'aquestes eleccions.

Mesuris sanitàries

Amb motiu de la covid-19 hi haurà alguns canvis respecte d'eleccions anteriors. Així, hi haurà el mateix nom de locals electorals, 16, però és canviaran algunes ubicacions per espais més grans. En aquest sentit, els personis que habitualment votaven a l'escola Joan Maragall hauran de desplaçar-s'a el Centre Cívic Palmira Domènech, o els que ho feien a l'escola Galileu Galilei s'adreçaran al Complex Esportiu Municipal Sagnier. En altres casos s'ha optat per instal·lar els mesos electorals en espais més grans dels habituals, com és el cas dels centres educatius del Parc, Josep Tarradellas, Sant Jaume, Pepa Colomer, Estany de la Ricarda i Baldiri Guilera, així com el Centre Cívic Jardins de la Paur. Tambe s'habilitarà com a local electoral el nou edifici vinculat als Casis d'a Puig, situat a la mateixa plaça de l'Agricultura.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat