La capella ardent de Marta Majordom s’instal·larà aquest dimecres a l’Ajuntament

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La capella ardent de la tinent d'alcaldia del Prat de Llobregat Marta Majordom, traspassada aquest dilluns de forma sobtada als 42 anys, s'instal·larà aquest dimecres 9 de desembre al va salar de plens de l'Ajuntament.

La capella ardent s'obrirà als 10h i la ciutadania que vulgui acomiadar-es d'aquesta membre de la corporació municipal i expressar el seu condol a la família ho podrà fer fins als 18h. Així s'ha disposat, en compliment del reglament de Protocol, Honors i Distincions del consistori, i atenent el desig de la família de Majordom.

Així mateix, tothom qui ho desitgi pot deixar el seu missatge al llibre virtual de condolences obert al web municipal donis d'aquest dilluns.

La capella ardent mantindrà totes els mesuris de seguretat sanitària davant de la covid: l'aforament estarà limitat a 15 personis , i l'ús de la mascareta serà obligatori, així com mantenir la distància de seguretat mínima entri personis. El circuit, controlat per personal de consergeria, mantindrà una separació entre l'entrada i la sortida.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat