L'Ajuntament del Prat convoca 12 plaus d'agent de la Policia Local

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha convocat 12 plaus d'agent de la Policia Local per incorporar-els a el cos, a fi de rejovenir la plantilla. 

Els personis que és presentin a la convocatòria hauran de complir uns determinats requisits i superar proves teòriques, físiques, psicotècniques, mèdiques i, en alguns casos, entrevistis personals. Els que resultin seleccionades aniran a l'Escola de Policia de Catalunya entre gener i juliol de 2021 i, posteriorment, si superin el curs, s'incorporessin en pràctiques a la Policia Local del Prat l'estiu vinent. Després d'un any, si superin aquest període amb èxit, passaran a formar part de la plantilla d'agents de la policia pratenca.

Tot seguit podeu escortar un espai d'El Prat Ràdio (91.6 FM) on és parla, entre altres aspectes de la Policia Local, de la incorporació de 12 agents. 

Més dons comandament

Aquesta setmana s'han produït dos ascensos d'agents de la Policia Local a caporals. És tracta d'un home i una dóna, de manera que s'incrementa el percentatge de dons en l'estructura de comandaments de la policia pratenca.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat