L’Ajuntament del Prat decreta tres dies de dol per la mort de la tinent d’alcaldia Marta Majordom

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha decretat tres dies de dol pel traspàs de Marta Majordom, quarta tinent d'alcaldia de l'Ajuntament del Prat de Llobregat. La regidora, que ho era des del 2007, ha mort sobtadament aquest dilluns al matí.

Durant els tres dies de dol, que començaran aquest dilluns, 7 de desembre, els banderes onejaran a mig pal a la casa consistorial i els símbols oficials de la ciutat portessin un crespó negre. Així mateix, se suspendran totes els celebracions oficials o manifestacions de caire lúdic i festiu. L'Ajuntament habilitarà un espai al web municipal en el qual la ciutadania podrà transmetre el seu condol.

Així ho ha decretat l'Alcalde, Lluís Mijoler, en aplicació del reglament de Protocol, Honors i Distincions municipal, després d'informar aquest migdia la Junta de Portaveus. En el decret, l'alcalde trasllada el condol i la solidaritat de l'Ajuntament i de tota la ciutadania del municipi a la família i l'entorn més proper de la regidora.

Majordom era actualment responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic a l'Ajuntament del Prat. Nascuda el 1978, i graduada en Estadística, era regidora de l'Ajuntament del Prat des del 2007. En anteriors mandats havia desenvolupat els responsabilitats de regidora de Salut Pública i Consum, de Comerç i de Turisme, i ocupava la seva actual responsabilitat des del 2015.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat