S’àmplia la sol·licitud de cita prèvia online a més serveis municipals per estalviar temps d'espera i cues

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Donis d'aquesta setmana, l'Ajuntament del Prat ha ampliat els serveis en què és pot demanar cita prèvia online per ser per ser atès presencialment, per tal de minimitzar l'espera, evitar cues i estalviar temps.

Fins llaura, ja és podia fer a l'Oficina d'Informació i Atencio Ciutadana (OIAC), però llaura s'estiguin a molts altres serveis municipals. A més de l'OIAC, llaura aquest servei s'ha estès als oficines municipals d'Esports, Salut Pública i Informació al Consumidor (OMIC); l'Oficina Integral d'Atenció Social (OIAS); i els Equips Bàsics d'Atenció Social (EBAS) Marina, Sant Jordi-Ribera Baixa, Sant Cosme i Centre.

Per a qualsevol d'aquests serveis, és pot sol·licitar cita prèvia online a elprat.cat/citaprevia . Calç tenir en compte que s'ha de sol·licitar una cita prèvia online diferent per a cada tràmit a realitzar.

En el cas de l'Oficina d'Esports, l'OIAS i els EBAS, és imprescindible sol·licitar cita prèvia per ser atès. En la resta de casos, és recomanable, si bé hi ha tràmits de recollida de documentació a l'OIAS (justificant/ volant d'empadronament, targetes de transport, documentació que no tingui associat un pagament, etc) en què això no és necessari.

En cas que sorgeixin dubtes a l'hora de tramitar la sol·licitar de cita prèvia en línia, és pot trucar a l'OAC 360 (93 595 44 14) de dilluns a divendres de 8 a 20 hores.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat