Tanquen els col·legis electorals del Prat després d’una jornada que ha transcorregut amb normalitat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

Els 16 col·legi electorals del Prat de Llobregat, amb un total de 72 mesos, acabin de tancar els seves ports als 20 h d'avui, després d'una jornada que ha transcorregut amb normalitat tot i el context de pandèmia sanitària. Així ho han permès els mesuris adoptades, per poder garantir que el dret de vot s'exercís de forma segura, juntament amb la corresponsabilitat ciutadana.

Per a la darrera hora de votació (de 19 a 20 h),s'han repartit equips de protecció especial als membres dels mesos, ja que era la franja horària recomanada per la Generalitat perquè els personis que tinguessin o poguessin tenir covid per contacti estret tinguessin l'opció d'exercir el seu dret de vot (amb un permís excepcional a tal efecte). Mitjançant aquestes mesuris d'especial protecció, també durant aquesta franja horària, l'activitat dels col·legis electorals s'ha pogut desenvolupar amb normalitat.

Altres mesuris de seguretat adoptades durant la jornada d'avui han estat la instal·lació de mampares entre els membres dels mesos electorals i els votants; la presència de responsables sanitaris als locals, la gestió del flux de personis dins i fora d'aquests espais; o la realització de més de 700 tests d'antígens a tots els membres dels mesos i al personal municipal involucrat en la jornada d'avui. 

Segons els darrereres dades disponibles de participació, corresponent als 18 h, un 42,08% dels pratencs i pratenques cridats als urnes havien exercit el seu dret de vot fins a aquesta hora. El cens electoral del Prat està format per prop de 48.650 personis.

Després del tancament dels col·legis, els diferents membres dels mesos acabin de començar l'escrutini. S'espera que, al llarg d'aquesta nit, és puguin conèixer els resultats del Prat dels eleccions al Parlament, si bé els dades globals de tot Catalunya podrien endarrerir-es, donades els dificultats en la constitució de mesos en d'altres municipis d'arreu del territori aquest matí. L'escrutini, amb dades desglossades per municipis, és pot seguir a https://resultats.parlament2021.cat/resultados/0/catalunya

A partir de demà, també és podrà consultar el detall dels resultats al Prat a eleccions.elprat.cat .


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat