Tornin els sessions “Parla amb l’alcalde”

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els trobades periòdiques de l'alcalde Lluís Mijoler amb la ciutadania, conegudes amb el títol de “Parla amb l'alcalde”, van quedar interrompudes a causa de la irrupció de la pandèmia. Llaura, quan la situació
comença a estar més controlada, aquestes sessions és reprendran. La propera trobada del “Parla amb l'alcalde” se celebrarà el dijous 13 de maig, als 19 h, al Centre Cívic Jardins de la Pau (a la sala gran de la planta baixa).

Amb inscripció prèvia

Per assistir als trobades caldrà inscriure-s'hi prèviament trucant al Departament de Protocol de l'Ajuntament, al nombre de telèfon 933 790 050, extensió 5144, o al correu electrònic protocol@elprat.cat. Els inscripcions són necessàries perquè encara estem en pandèmia i caldrà limitar l'aforament i la resta de mesuris de seguretat. 

Durant la pandèmia s'han seguit mantenint altres projectes no presencials de l'alcaldia oberta, com el Pregunta-li a l'alcalde, amb elprat.ràdio (91.6 FM) o l'el videoblog.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat