El PDeCAT obre el procés de primàries de Barcelona sense cap nom sobre la taula

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

MARINA LOPERENA

  • La coordinadora de la federació de la ciutat, Mercè Homs, ha volgut remarcar el "desgrat" cap al govern municipal.
  • Dissabte que ve s'obre el procés de presentació de candidatures al que es podran presentar associats al partit i independents fins al dia 9.

La coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, en rueda de prensa.

"Tenim ambició per governar Barcelona. No pot seguir ni un minut més en mans d'aquest equip de govern que està teixint una ciutat completament grisa" ha assegurat contundentment aquest divendres la coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, en la roda de premsa de presentació del calendari del procés de primàries.

La coordinadora de la federació de la ciutat, Mercè Homs, ha volgut remarcar el "desgrat" cap al govern municipal que, segons ella, "està espatllant la ciutat de manera flagrant".

Dissabte que ve 3 de març s'obre el procés de presentació de candidatures al que, tal com ha comentat Homs, es podran presentar tant associats al partit com a independents fins al dia 9 de març.

En el procediment, aquell que vulgui optar a ser candidat haurà de recollir avals (com a mínim 100 de militants i 500 de ciutadans de Barcelona) aquesta vegada, no obstant això, cada persona podrà solament avalar a un candidat. La recollida d'avals es farà fins al 8 d'abril.

Per primera vegada, el procés estarà controlat per un comitè organitzatiu de primàries (COP), presidit per Magda Oranich, que vetllarà perquè tots els passos es fan de manera neutral i transparent.

"Com a partit no farem cap aposta concreta"

La coordinadora del partit sobiranista ha assegurat que no volen parlar de noms. Davant l'aparició de persones com Neus Munté o Joaquim Forn (actualment a la presó),per estar en la primera línia de la seva llista municipal, el PDeCat ha volgut deixar clar que "no es farà cap aposta concreta perquè som conscients que qui millor sap escollir són els associats del partit".

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat