El Prat TV
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat TV

Millorar els hàbits alimentaris i esportius, objectius del programa ‘Infants Actius’

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Treballar per aconseguir un canvi d'hàbits en relació a l'alimentació i l'activitat física, aquest és l'objectiu del nou programa Infants Actius que impulsin els departaments d'esports i salut, a través del servei d'infermeria pediàtrica. És tracta d'un curs adreçat a nens i nens de 10 a 12 amb excés de pes on arribin derivats per infermeria pediàtrica. En el curs, que te una durada de 5 mesos, és realitzen activitats físiques i esportives els dimarts i aquàtiques el dijous, sempre dirigides per un monitor al CEM Sagnier, i paral·lelament uns tallers on nutricionistes, infermeres i psicòlogues donin els eines per fer un canvi en els seus hàbits. Millorar-lis l'estat nerviós, l'ansietat i l'autoestima, en definitiva tots aquells processos psicològics que provoquin un trastorn alimentari. Aquest també és un aspecte que és tracta als tallers tant pels infants com pels parells que també hi participin. El programa Infants Actius, una activitat pionera que acabarà el proper mes de maig i que, des de l'ajuntament, està previst donar-li continuïtat al projecte.

The post Millorar els hàbits alimentaris i esportius, objectius del programa ‘Infants Actius' appeared first on elprat.tv.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat