El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

L'Aeroport opera 328 vols privats durant el MWC

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Aeroport del Prat ha operat 328 vols privats durant la setmana del Mobile World
Congress (MWC),que s'ha celebrat des del dilluns 26 de febrer al dijous 1 de març en la Fira de Barcelona.

Aquesta xifra suposa un augment del 220% respecte a una setmana tipus del mes de febrer. En relació a l'origen dels vols, destaca que un 48% procedeixen d'Europa, principalment Alemanya i Regne Unit. Els vols internacionals d'aviació corporativa i de negocis han representat un 23%, i els nacionals un 29%. A més, el 42% d'aquests vols privats s'han operat amb aeronaus de models com a Global Express, Bombardier 7000 i Gulsftream, amb major capacitat que les destinades habitualment a aquest tipus de moviments.

Durant els dies del congrés, en l'Aeroport  els trajectes en taxi, tant des de la Terminal T1 com de la Terminal T2, han aconseguit els 67.118 viatges, un 14,24% menys respecte a l'última edició del MWC. El dissabte dia 24 i el diumenge 25 febrer han estat els dies de major afluència. L'increment d'activitat durant el MWC també ha tingut repercussió a l'àrea comercial de l'Aeroport. Durant aquesta setmana, les vendes s'han incrementat un 43%. Els productes més venuts han estat articles de perfumeria, vins, records de la ciutat de Barcelona i torrons. 

Del 26 de febrer a l'1 de març, 15.500 usuaris, més del doble que en una setmana habitual, han utilitzat les sales VIP de l'Aeroport del Prat que gestionen directament des d'Aena. A més, els usuaris han pogut gaudir d'activitats especials com, per exemple , una degustació de delícies de yogurt i una exhibició de cocktails als quals fins i tot, se'ls va afegir cafè. De cara a l'operació sortida, s'ha ampliat l'espai de les Sales VIP a la zona Schengen i no Schengen de la Terminal T1 i en la Terminal T2 s'ha optimitzat la distribució de mobiliari de la Sala per incrementar, també, la seva capacitat. 

D'altra banda, les unidades de descans, conegudes com Air Rooms, han registrat un 100% d'ocupació durant tots els dies del congrés. Finalment, el servei de Fast Lane (carril ràpid per accedir als filtres de seguretat) va tenir una freqüència de 2.307 passos durant el dia d'ahir, 28 de febrer, primer dia de tornada. Aquesta xifra suposa un increment del 171,41% en el servei en relació a un dimecres habitual del mes de febrer.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat