El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

Laura Ferrès rebuda a l'Ajuntament

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Després de l'èxit del curt de la pratenca Laura Ferrés " Els Desheretats", la cineasta va ser rebuda ahir al va salar de plens per diversos responsables polítics encapçalats per L'alcalde Lluis Teixidor.

L'alcalde va felicitar a la cineasta pratenca per l'èxit del seu curtmetratge “Els Desheretats”, guardonat amb nombrosos premis nacionals i internacionals, entre ells els Goya i els Gaudí. 

A més de signar al llibre de visitis de l'Ajuntament va rebre l'obsequi dels gegants del Prat en miniatura.

El curt, de 18 minuts de durada, s'ha rodat gairebé en la seva totalitat a l'el Prat de Llobregat, en espais com el carrer d'Empordà, el pàrquing de l'estació de Renfe o els cotxeres de Fersprat, i amb protagonistes pratencs.

El curtmetratge “Els Desheretats” és projectarà el proper dijous, 1 de març, als 20.30 h al cinema Capri del Prat de Llobregat L'accés a l'acte, organitzat per l'Ajuntament del Prat, serà lliure fins al límit d'aforament. A la projecció acudirà Laura Ferrés amb part de l'equip de rodatge. 

Laura Ferrés és Llicenciada en direcció cinematogràfica a l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i ha dirigit fins al moment dos curtmetratges: “A gos Flac” i “Els Desheretats”.

 “A gos Flac”, el que va ser el seu projecte final de carrera a l'ESCAC, ja va ser seleccionat per 60 certàmens de cinema d'arreu del món com a curtmetratge de ficció. Entre ells, calç destacar la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid de 2014 i el Mont-real World Film Festival 2015 (Canadà). Els oferim algunes dels fotografies de l'acte.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat