El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

Llogueu-em per la vida

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Extraordinari èxit de la conferència sobre la vida agrícola, que organitzada per l'Associació Negra Blava, va emplenar l'auditori del Cèntric, que va escortar amb passió l'a el·legat sobre la vida agrícola de la nostra ciutat que va impartir en Jaume Puig i na Gloria Casas, tots dos responsables de la Col·lecció Etnolìogica Puig-Casas, que recentment ha guanyat el premi Amics del Prat 2017.
Prèvi al començament de l'acte el president de l'entitat, Vicenç Terra va retre homenatge a la recentment desapareguda Alicia Company, ex-directora del Centre de Normalització Lingüistica del Prat.
A un escenari presidit per eines del camp i diverses verdures, va començar l'orador els seves explicacions passant per els diverses èpoques del camp pratenc, fins a arribar a l'actualitat a la qual la vida pagesa és quasi una activitat reminiscent. Tota la conferència va anar acompanyada d'imatges il·lustratives i de la mostra i explicació de diferents elements de la vida pagesa que hi havien exposats a l'escenari.
També la Gloria Casas va fer una petita explicació del que és i suposa la Col·lecció Etnològica Puig-Casas
A la conferència és va donar la primícia que la col·lecció composada per 1.500 peixos catalogade, en breu serà traslladada a Calç Jaume del Bitxot, una vegada que aquesta masia hi sigui restaurada.
Els oferim algunes dels fotografies de l'acte.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat