El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

Col·locada la primera pedra de l'ampliació de Fundesplai

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb la col·lació de la primera pedra que va tenir lloc aquest diumenge, Fundesplai, comença els
treballs d'ampliació de les instal·lacions que fa dotze anys es van inaugurar a la nostra ciutat i que ara es manifesten insuficients per atendre a les necesidades de l'entitat i dels seus usuaris.

En l'acte de col·locació d'aquesta primera pedra, van participar el president de l'entitat Josep Gassó, l'alcalde del Prat, Lluis Mijoler, El Conseller  de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet,i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez. 

El projecte té un pressupost global de 17,2 milions d'euros que es finançarà en un 75% amb un crèdit de l'Institut Català de Finances i Triodos Bank, que Fundesplai retornarà durant els propers 12 anys. La necessitat d'espai ha coincidit amb l'oportunitat d'adquirir un solar al costat de l'equipament, que s'ha dut a terme a partir de la proposta del Patronat de Fundesplai, acceptada per l'Ajuntament del Prat de Llobregat i que va tramitar una modificació urbanística per fer possible l'ampliació; i l'Incasol i la Direcció general d'Urbanisme de la Generalitat van facilitar l'operació. 

El projecte d'ampliació es concretarà en un aulari, un espai multifuncional, l'ampliació de l'alberg i un parc tematizado d'accés públic, amb una extensió d'1,7 hectàrees i que simularà els diferents espais naturals i hàbitats del riu Llobregat.

En aquest enllaç poden veure algunes de les fotografies.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat