El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

Diumenge és posa la primera pedra de l'ampliació de Fundesplai

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Diumenge vinent, 1 de març, tindrà lloc  l'acte de col·locació de la primera pedra de
l'ampliació de la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai) al barri de Sant Cosme.

L'acte començarà als 11.55 h al Centre Esplai i és previst que finalitzi als 13.30 h. A més del president de Fundesplai, Josep Gassó, i d'altres membres de l'entitat, també acudiran a l'acte, l'alcalde del Prat i altres regidors  el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez, entre d'altres representants institucionals. També  hi assistiran representants d'entitats locals i famílies. 

A més de l'acte institucional, és faran ports obertes i visita guiada al centre, entre d'altres activitats. 

Amb aquest acte, és dóna el tret de sortida als treballs d'ampliació del Centre Esplai. L'ampliació permetrà respondre l'augment de participants als activitats de l'entitat, que l'any passat van arribar a més de 100.000 personis, i donar un gran salt als programis que desenvolupa a favor dels infants, els joves, els famílies, el tercer sector i el medi ambient.

Fa 12 anys que a Fundesplai va inaugurar la seva seu, CENTRE ESPLAI, al  Prat . En aquest temps, han  multiplicat l'impacti de la seva activitat en favor dels infants, els joves, els famílies, el medi ambient i el Tercer Sector. L'espai s'ha quedat petit: cada cop hi ha més grups que venen a fer-hi estades, l'alberg te una ocupació mitjana del 90% i els manquen aules de formació.
Aquesta necessitat d'espai ha coincidit amb l'oportunitat d'adquirir un solar situat al costat de l'equipament. Fa més d'un any que, a partir de l'acord i la proposta del Patronat de Fundesplai, l'Ajuntament d'El Prat de Llobregat va tramitar una modificació urbanística per fer possible una ampliació de CENTRE ESPLAI, que permetrà construir més habitacions de l'alberg, un nou centre de formació i un espai polivalent. L'Incasol i la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya han facilitat l'operació i l'Institut Català de Finances i el Triodos Bank finançaran una part dels costos.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat