El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

El Prat és posiciona a favor dels treballadors de Nissan

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


L'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, s'ha compromès a traslladar els reivindicacions del Comitè d'Empresa de Nissan al govern català i espanyol, juntament amb els alcaldies de la resta de municipis on Nissan te plantis a Catalunya.


L'Ajuntament del Prat de Llobregat s'ha reunit avui, dijous 27 de febrer, amb el Comitè
d'Empresa de Nissan per conèixer de primera mà els seves demandis per preservar el futur dels plantis de l'empresa a Catalunya i els seus llocs de treball. Els treballadors i treballadors de Nissan s'estan mobilitzant davant de la reducció dels nivells de producció que s'ha produït darrerament als plantis de Catalunya, entre dobles eles la de la Zona Franca de Barcelona i la del Prat de Llobregat, que podria venir aparellat a la destrucció de llocs de treball.L'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, la tinenta d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Marta Majordom, i la Directora d'aquesta àrea municipal, Ester Pujol, han expressat durant la trobada el seu suport al Comitè d'Empresa de Nissan i s'han compromès a acompanyar-els en els seves mobilitzacions. També s'han compromès a portar al ple municipal del proper dimecres, 4 de març, una moció de suport als reivindicacions dels treballadors i treballadores de l'empresa.


L'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, s'ha compromès a traslladar els reivindicacions del Comitè d'Empresa de Nissan al govern de la Generaliat i de l'Estat, juntament amb els alcaldies de la resta de municipis on Nissan te plantis a Catalunya (Barcelona, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca). “Calç que hi hagi un pacti efectiu entre administracions i institucions perquè no és produeixi el tancament d'una empresa tan important per al conjunt de l'àrea metrpolitana” – ha assegurat l'alcalde del Prat. Marta Majordom també ha expressat als treballadors i treballadors la voluntat de l'Ajuntament “d'acompanyar-els en tota aquesta negociació i situació de conflicte”.


Per la seva banda, el president del Comitè d'Empresa de Nissan de Zona Franca, Juan Carlos Vicente Martínez, ha valorat positivament la trobada amb l'Ajuntament del Prat. En aquest sentit, ha considerat fonamental el suport dels administracions locals per demanar a la Generalitat i al govern estatal que també s'impliquin en el manteniment dels plantis a Catalunya i els seus llocs de treball.(Nota de premsa).

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat