El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

Preocupació al Prat pel primer cas de Coronavirus

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Sorpresa entre els 783 Alumnes de l'Escola oficial d'idiomes del Prat, quan van rebre
un correu de l'adreça del centre educatiu en el qual se'ls informava que s'havia detectat un cas de coronavirus entre el personal laboral de l'escola i que aquesta romandria tancada fins al 20 de març, el comunicat tancava amb un lacònic rebreu més informació.

Segons sembla el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, va ordenar el tancament de l'escola, despuésdeque un professor hagi donat positiu en Coronavirus, això es fa seguint les instruccions de la Consellería de Salut, els qui a més decideixen confirmar als quinze professionals del centre afectats , en total dotze docents i tres professionals del personal d'administració i servcios, la qual cosa suposa la totalitat del centre.

A partir de llavors els missatges van ser tranquil·litzadors, tant des de l'administració autonòmica, com de la local, seguir els protocols marcats és la consigna.

Ara bé, aquesta situació, no deixa tranquils a molts dels alumnes i familiars que han acudit a l'escola especialment a aquells que tenen una situació de vulnerabilitat familiar a casa, com ens explica M. "El meu pare té un problema de falta de defenses, i si jo li transmetés aquesta malaltia seria la seva fi, m'agradaria assegurar-me que no sóc transmisora".

Creiem que el missatge deu ser de tranquil·litat, és a dir de confiança en les autoritats, però no de passivitat, recomanem als alumnes que han estat exposats al risc extremin les mesures de precaució, rentat de mans... i que al menor símptoma avisin als serveis d'emergències, també creiem que l'administració ha de prendre totes les mesures, per dràstiques que siguin ,per evitar que s'exbotiga la pandèmia en la nostra comunitat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat