El Prat al dia
NOTÍCIES DEL PRAT
El Prat al dia

Retinguda en L'Aeroport del Prat una jove opositora al Règim Iraniano

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Una estudiant iraniana de 26 anys, NF, està retinguda a l'aeroport del Prat des del passat dia
16 de febrer, després d'arribar amb un passaport espanyol fals procedent d'Iran, ja ha demanat asil a Espanya. La jove, originària de la ciutat de Shiraz, hauria participat en les protestes que es van registrar en aquell país entre els dies 15 i 19 de novembre de l'any passat contra el règim dels ayatolás, segons el diari.

Ara. L'1 de febrer, N.F. va rebre al seu país una citació judicial, després ser identificada en les filmacions de la policia, i com que temia per la seva vida, va decidir fugir, gastant-se els estalvis per comprar un passaport espanyol fals i un bitllet d'avió cap a Barcelona. En arribar al Prat, la policia va detectar la falsificació i va ser detinguda.

La jove s'ha passat des del dia 16 de febrer a dependències de l'aeroport fins que un jutge li ha denegat l'asil i ha resolt la seva deportació a Iran. Segons el seu advocat d'ofici, Juan Miguel Jiménez Rojas, la família que té la jove a Alemanya ha reunit documents del procés obert contra ella i l'Oficina d'Asil li farà una entrevista.(EFE)

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat