Noticias Cataluña
NOTÍCIES DEL PRAT
Notícies Catalunya

El Mobile World Congress de la tecnologia 5G i els problemes amb el WiFi

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

20minutos.es

  • L'alta concentració de persones afecta habitualment al rendiment de l'accés a Internet.
  • La connexió i la cobertura han estat gairebé inexistents o han desaparegut en punts del recinte especialment a última hora del matí d'aquest dilluns.

Area WiFi

En l'edició de 2016 del Mobile World Congress ja van ser notoris els problemes de connexió a la xarxa WiFi proporcionada per l'organització en el recinte firal Gran Via 2 de L'Hospitalet.

Però en l'edició 2018, iniciada aquest dilluns, la que consagrarà la tecnologia 5G com el futur proper en tecnologia mòbil, els problemes de connexió a Internet dins de la fira han estat evidents i han afectat als congressistes.

L'alta concentració de persones afecta habitualment al rendiment de l'accés a Internet, encara que la connexió i la cobertura han estat gairebé inexistents o han desaparegut en alguns punts del recinte especialment a última hora del matí d'aquest dilluns.

A això s'afegeix que les adreces i claus WiFi canvien segons els halls en els quals un es trobi i que la connexió per a premsa solament està operativa en el Mitjana Center i no en la resta de la fira.

Alguns congressistes han deixat constància d'aquests problemes de connexió des de la xarxa social Twitter:

Even by Mobile World Congress standards, WiFi quality is truly shocking this year (as evidenced by m'initially failing to tweet this on my laptop and reverting to cellular) #MWC18

— Mobile Europe (@mobileeurope) 26 de febrer de 2018

*Mobile* World Congress and official app bugs out & wont stay logged in; have to bring passport to enter venue even after registration with passport yesterday; and need cash for coffee as POS isn't tap-to-pay and doesn't have wifi signal :) #betterfuture#MWC2018

— Xen (@xenophin) 26 de febrer de 2018

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat