Noticias Cataluña
NOTÍCIES DEL PRAT
Notícies Catalunya

Google es compromet en el MWC 2018 a millorar les pàgines web mòbils

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

20minutos.es

Agujeros de innovación

En el context del Mobile World Congress 2018, Google ha anunciat el seu compromís per millorar les pàgines web en la seva versió per a mòbils. "En Google ens comprometem a ajudar a millorar la web mòbil, perquè el futur de les empreses depèn veritablement d'això. Una web mòbil ha de funcionar perquè els nostres clients la segueixin utilitzant", explica la companyia en una nota de premsa.

Si un lloc és massa lent o no té les prestacions necessàries, els consumidors busquen altres opcions, així que Google ha presentat noves eines per ajudar al fet que les companyies de qualsevol grandària coneguin i millorin els seus llocs mòbils.

"Tots hem perdut el temps alguna vegada esperant amb impaciència al fet que es carregui algun lloc web mòbil o emplenant un larguísimo formulari de pagament que acabem deixant a mig fer, plens de frustració. De fet, el 53% dels usuaris que visiten un lloc web mòbil ho abandonen si triga més de tres segons a carregar-se. I encara es perden més usuaris durant els processos de tramitació de compra. Compara el teu rendiment amb el d'uns altres", diu Google.

Google ha presentat aquestes eines:

  • Una anàlisi de la usabilidad i de la velocitat de la majoria dels llocs web visitats en els sectors de Vendes Minoristes, Viatges i Serveis Financers, per identificar els principals serveis mòbils a cada país i en els segments verticals.
  • A Speed Scorecard: una eina fàcil d'usar que permet a les companyies de qualsevol grandària registrar la seva URL per comparar la velocitat dels seus llocs mòbils amb la de les principals marques en 12 països, basant-se en dades de casos reals de l'informe Chrome User Experience Report.
  • Calculadora: Les companyies de qualsevol grandària podran registrar la seva URL per veure els ingressos addicionals que podrien obtenir amb la millora de la velocitat de les seves pàgines web.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat