Espai Joves Maker_Fase 1: incubant... un Printbot

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Ja tenim 1r projecte!: construirem un Printbot.

Desenvoluparem aquest projecte durant els dimecres a la triga, guiats per un expert.
Inici: dimecres 14 de març, de 18 a 20h. (4 sessions)
 

Què farem?

Disseny 3D del xasis del robot
+
impressió en 3D
+
muntatge peixos i components
+
programació del seu comportament
Què volem que faci el robot?: que esquivi obstacles? que segueixi una línia? que s'escapi de la llum? Que és mogui avant i enrere? que faci sorollets? el volem controlar a través d'una tablet o del mòbil?... Tot això encara està per decidir, hi vols participar??

Activitat gratuïta.
Si vols participar, inscriu-et!

El Centre Cívic posa a disposició dels participants kits de material per treballar a l'aula i crear aquest projecte, per tal que no suposi cap despesa per a l'alumne. Aquest material serà retornat al Centre al finalitzar totes els sessions.

 

L'Espai Joves Maker és un espai de trobada, d'aprenentatge col·laboratiu i de foment de l'esperit maker. Per a joves de 12 a 15 anys, apassionats per la tecnologia.

Els Joves Maker ens trobarem puntualment per desenvolupar projectes relacionats amb arduino i la robòtica, en sessions de dues hores els dimecres a la triga. Els iniciatives a desenvolupar els decidiran els mateixos participants. En aquesta primera fase, desenvoluparem un Printbot, un robot creat a partir de peixos impreses en 3d.

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat