Escriure la memòria, amb Álex Chico i Mariano Martínez

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La novella·la "Els cossos partits" serà el punt d'inici d'una conversa entre Álex Chico, el seu autor, amb Mariano Martínez. El llibre te un format híbrid que ajuda a caminar en un trànsit ple de vida: entre el diari, els memòries, l'assaig i la crònica de viatges. Els dos escriptors dialoguessin també amb la memòria, el lloc, el passat i el present, agafant a l'escriptura com planter on arrelar-ens (o no).

Álex Chico (Plasència, 1980) és  autor dels novell·els" Els cossos partits" (2019),"Un final per a Benjamin Walter" (2017),"Un home espera" (2015),el quadern de notis "Seixanta-cinc moments en la vida d'un escriptor de postdates" (2016),el llibre d'entrevistis Viure davant (2019) i els llibres de poemes Habitació en W (2014),Un lloc per a ningú (2013), Dimensió de la frontera (2011),La tristesa del ressò (2008) i l'antologia Espai en blanc2008-2014 (2016). Actualment dirigeix la revesteixi Quimera i és professor en un institut del Prat.

Mariano Martínez (Barcelona, 1976) és llicenciat en Humanitats. Durant una dècada va formar part del col·lectiu Sopa de poetes, el programa de ràdio del qual va deixar empremta en el panorama poètic nacional. Ha publicat els llibres de poemes Interiors per al desarrelament (2005) i Quan el pa (2016) de manera individual; Pedra paper tijera (2008),Tripolar (2013) i l'assaig Radiacions. Traços de 17 poetes contemporanis (2014) amb Sopa de poetes. Ha estat editor i disenyador, i actualment exerceix com a comunicador de projectes d'ecogastronomia i sostenibilitat.

 

Propera sessió: Divendres 18 de desembre als 19 h Si algú parla de la meva, sens dubte mentirà, amb Maria Sevilla i Joana Romero.

Podeu consultar tota la informació del cicle Diàlegs literarisaquí.

 

Cèntric Espai Cultural, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar els distàncies de seguretat.

Durant l'activitat, és obligatori l'ús de la mascareta.

Calç rentar-se'ls mans.

Disposem de gel desinfectant.

Calç mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d'antelació.

 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia només en línia a elprat.koobin.cat

No saps com fer la reserva prèvia en línia? Nosaltres t'ajudem!

Posa't en contacti amb nosaltres i et donarem cita prèvia.

· per correu electrònic a centric@elprat.cat

· trucant al 934 792 968


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat