Kids Corner: Activitat familiar adreçada a infants a partir de 3 anys

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Dinamització de l'espai (Kids Corner): A través d'una combinació d'activitats, històries, cançons, moviment,  aconseguirem crear un ambient sensorial i d'exploració perquè els infants és diverteixin i aprenguin anglès de manera natural i sense adonar-es'n.

Quan?

Dilluns i dimarts: Sessions per a infants de 7 a 12 anys.

Divendres: Sessions per a infants de 3 a  4 (grup 1) i de 5 a 6 anys (grup 2). És imprescindible que els infants estiguin acompanyats per una persona adulta durant el transcurs de l'activitat.

Per al bon funcionament de l'activitat, no és permet l'entrada a menors de 3 anys.

On?

Podeu gaudir d'aquesta activitat a la sala infantil de la Biblioteca de forma gratuïta i prèvia inscripció. Per al bon funcionament de l'activitat els grups seran de màxim 5 infants per sessió.

Com fer la inscripció a online.elprat.cat.

Dins del Programa Interseccions, volem oferir a tota la ciutat l'oportunitat de gaudir aprenent anglès a través del Projecte d'Auxiliars de Conversa. El projecte te la voluntat de transformar la realitat lingüística del Prat. Potencia l'ús de l'anglès en diversos àmbits culturals i educatius de la ciutat, impulsa la innovació metodològica i ofereix espais on l'aprenentatge és significatiu i real.

La Biblioteca Antonio Martín acull aquest curs un auxiliar de conversa nadiu, que dinamitzarà diferents espais de la biblioteca amb l'objectiu de millorar la competència comunicativa d'infants, joves i adults.

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat