Parentalitat positiva

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb Carme Tello i Toñy Castillo, autors del llibre Veus de famílies. Parentalitat positiva  Una visió de com el bon tracte és organitzador i estructurador per a l'ésser humà. El bon tracte als fills i als filles no pot separar-se de el bon tracte als paris i als mars. Aquesta guareix tindrà una repercussió positiva en el desenvolupament global com a personis tant des del punt de vista emocional i cognitiu, com per establir vinculacions afectives al llarg de la vida.

Inscripcions a salut@elprat.cat

Enllaç per connectar-s'a zoom: 

https://zoom.us/j/97875706616?pwd=ymdmnkv2kzvpztexvzfouutjmdztzz09     

ANEU va reunir: 978 7570 6616       Codi d'accés: 577953

Toñy Castillo, doctora per la Universitat de Lleida (Departament de Psicologia i Pedagogia),coordinadora del Grup de Recerca de Pedagogia i Salut del Col·legi de Pedagogia de Catalunya, desenvolupa la seva activitat docent a l'Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l'Arnau de Vilanova de Lleida. Escriptora de contes (terapèutics) per a infants, novell·els i assaigs.

Carme Tello, psicòloga clínica, responsable de Formació, Docència i Investigació del CSMIJ Lleida Sant Joan de Déu Lleida i professora associada a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida UdL (fins a la seva jubilació l'any 2016). Doctora en Psicologia per la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida. 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat