L’ús o abús dels pantalles a la infància i a l’adolescència

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'ús generalitzat i intensiu dels TIC  (Internet, xarxes socials, videojocs, jocs en línia ...) per part dels infants i adolescents, està sent motiu de preocupació per a moltes famílies atès els cingles que comporta en termes de dependència i en conseqüència de pèrdua de salut i autonomia. Per altra part, tot aquest entorn digital, obri uneixes oportunitats infinites que no podem desestimar i que ben al contrari, calç conèixer i per tant, fer-ne un bon ús. Com fer per promoure un ús responsable i beneficiós dels TIC entre els nostres infants i adolescents? Quines són els oportunitats que ens obri tot aquest entorn digital? Quins són els cingles que comportin i que calç conèixer?

I quin paper hi juguem com a famílies? Abordarem com podem convertir-ens en factors de protecció des de l'entorn familiar.

Amb Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF.

La sessió serà virtual a través de zoom, enviarem l'enllaç amb antelació als personis inscrites. Els plaus són limitades, calç fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat