23/06 - CASTELLDEFELS - GAV

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest proper diumenge dia 23 de juny de 2019, nit de la revetlla de Sant Joan, la xarxa de transport públic metropolità ofereix el servei habitual i, en determinats mitjans i línies, es reforçarà davant la previsió de gran afluència de viatgers.

L'AMB reforçarà diverses línies del Nitbus, l’autobús nocturn de la metròpolis de Barcelona:

- L’N9, que connecta Barcelona amb Badalona, Montgat i Tiana, disposarà de 3 vehicles de reforç al tram Sant Andreu-Manresa, per donar cobertura a la demanda generada per les discoteques de la zona de Badalona.

- També es reforçarà la línia de Nitbus N16, que connecta Barcelona amb Castelldefels. L’N16 també passa per l'Hospitalet, el Prat de Llobregat, Viladecans i Gavà, la franja litoral, que és molt freqüentada durant la revetlla de Sant Joan. Concretament, en aquest cas l'AMB reforçarà el servei amb 3 autobusos més, per ampliar la capacitat del servei i evitar que els autobusos circulin plens i els usuaris s'hagin d'esperar a les parades.

- D’altra banda, ja estarà en funcionament la nova línia de Nitbus N26, que es posa en marxa el dimecres 19 de juny i que connecta la plaça Catalunya i la zona Diagonal Mar-Fòrum. Circularà amb gairebé tots els seus vehicles articulats, que ofereixen un 30% més de capacitat.

- La línia N28, que connecta Collblanc amb la plaça Catalunya i el Port Olímpic, disposarà d'un vehicle més per garantir l’horari i circularà en la seva totalitat amb vehicles articulats.

- Finalment, l’AMB disposarà també de 3 autobusos a la plaça Catalunya, que podran cobrir trams de línia que necessitin reforç. Segons l'ocupació real de les línies, s'aniran assignant els serveis.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat