L'Ajuntament recomana trucar la Oficina d'Atenció i Informació Ciutadana enlloc d'anar-hi presencialment

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, els serveis municipals romanen tancats per aturar la propagació del coronavirus a la ciutat. Només estan oberts aquells que són imprescindibles, per poder atendre la ciutadania durant les properes dues setmanes, mentre duri la fase d'alerta del pla d'emergències municipal. En tot cas, es recomana que aquelles persones que ho requereixin truquin abans d'acudir-hi presencialment.

L’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana (OIAC) continuarà oberta, però es demana a les persones que necessitin fer consultes a l’OIAC que truquin al servei abans d’anar-hi (al telèfon 93 379 00 50). Sempre que sigui possible, es resoldran els dubtes i preguntes telefònicament.

El mateix passarà amb d’altres serveis municipals, com la Unitat de Primera Atenció de Serveis Socials (UPASS) (telèfon 93 379 00 50, extensions 5494 i 5495) o el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). També es recomana a les persones que necessitin adreçar-se a aquests serveis que hi contactin telefònicament i que només s’hi desplacin presencialment si és imprescindible. Tant amb l’UPASS com amb el SIAD, es pot contactar a través del mateix telèfon de l’OIAC, que des d’allà derivarà la trucada al servei corresponent.

La policia local també atendrà les trucades sobre possibles incidències a la ciutat per via telefònica. El telèfon de la policia local és 93 478 72 72.

També seguirà operatiu durant les properes dues setmanes el Punt Solidari del Prat, que proporciona ajuda bàsica a persones en situació de vulnerabilitat. També es pot contactar amb aquest servei a través del telèfon de l’OIAC.

Preinscipció escolar

L'atenció per resoldre dubtes i consultes sobre la preinscripció escolar tampoc es farà de forma presencial. Enlloc d'això, cal trucar en horaris d'oficina al telèfon 93 379 00 50, extensions 5490 i 5310.

Les dates de preinscripció previstes pel departament d'Ensenyament de la Generalitat van del 23 de març al primer d'abril. Si hi hagués qualsevol canvi o novetat sobre el procés de preinscripció que es pugui produir en els propers dies, s'informarà adequadament.

L'edifici del carrer Major està sent netejat

En cas d’haver de gestionar llicències urbanístiques, es demana a les persones interessades que avancin els tràmits telemàticament i no acudeixin presencialment a l’edifici municipal del C/Major 2-4 (on hi ha les àrees municipals d’Urbanisme i de Medi Ambient i Energia). En aquests moments, després de detectar un cas positiu de coronavirus d’un treballador municipal d’aquest edifici, aquest s’ha desallotjat amb caràcter exclusivament preventiu. És una mesura de precaució que, en funció del que determinin les autoritats sanitàries, es podria revertir durant els propers dies.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat