L’Escola Oficial d’Idiomes del Prat tanca fins el 20 de març com a mesura de prevenció contra el coronavirus

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Escola Oficial d’Idiomes del Prat ha tancat per indicació del departament de Salut de la Generalitat fins el proper divendres, 20 de març, com a mesura de prevenció contra el coronavirus. La decisió s’ha pres després que es detectés un cas de coronavirus entre el personal laboral del centre. Es tracta d’un cas lleu i la persona s’està recuperant a casa seva.

L’alumnat del centre pot fer vida normal. En breu, si s’escau, rebrà més informació.

Es tracta per ara de l’únic cas de coronavirus detectat a la ciutat del Prat.

Seguiu les recomanacions oficials i no difongueu informacions no contrastades

L’Ajuntament del Prat torna a transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de la ciutadania, amb el compromís de seguir aportant informació actualitzada i transparent. Així mateix, fa una crida a consultar informació oficial i no deixar-se endur ni reproduir rumors o notícies falses o tendencioses.

El departament de Salut de la Generalitat ha habilitat una pàgina web amb informació oficial i actualitzada sobre el coronavirus, amb apartats dedicats a aspectes com la transmissió del virus, els símptomes que ocasiona, el tractament, les mesures de prevenció, material divulgatiu i enllaços d'interés. Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al telèfon d’informació 061.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat