L'OIAC activarà la cita prèvia telemàtica a partir de l'1 de juliol

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir de dimecres 1 de juliol, l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) de l'Ajuntament del Prat activarà la cita prèvia telemàtica. Fins ara, la cita prèvia només es podia demanar via telefònica o presencialment.

Qui l'ha de demanar?

Segons la llei, les persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica i les persones que exerceixin una activitat professional que requereixi estar col·legiada, tenen l'obligació de relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques.

S'ha de demanar una cita prèvia per a cada tràmit diferent que es vulgui realitzar.

El dia i l'hora de la cita programada cal dirigir-se amb uns minuts d'antelació a l'OIAC (pl. de la Vila, 1, planta baixa de l'edifici de la Casa de la Vila).

En cas que no pugueu assistir a la cita concertada, anul·leu la cita prèvia i una altra persona podrà aprofitar el vostre torn.

Casos en què no cal cita prèvia

No cal demanar cita prèvia per recollir un justificant/volant d'empadronament, les targetes de transport, o recollir qualsevol documentació que no tingui associat un pagament. En aquests casos ens podem adreçar directament a l'OIAC i serem atesos.

Mascareta i distància de seguretat

Amb motiu de la crisi sanitària per la COVID-19, per anar a l'OIAC cal portar mascareta de protecció, mantenir la distància de seguretat i seguir les indicacions dels cartells i del personal muncipal.
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat