Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats del Prat 2019

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Com cada any, les entitats del municipi esperen la data en la qual poden presentar els seus projectes anuals a l’Ajuntament amb l’objectiu de rebre finançament que les ajudi a tirar endavant amb la seva activitat i seguir treballant per millorar la vida cultural, social i esportiva del Prat. 

Des de dimecres 6 de març i fins el dimarts 19 de març les entitats poden adreçar-se a l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania (OIAC) per registrar-hi la sol·licitud de subvenció ens els àmbits que comprenen les àrees d’Esports i Salut Pública i Igualtat i Drets Socials.

Les associacions que figurin al Registre d’Entitats Municipal podran presentar propostes a un màxim 3 àmbits entre les diferents opcions que tenen:

 

Àmbits de l’àrea d’Esports i Salut Pública 
-    Esports 
-    Salut Pública 

 

Àmbits de l’àrea d’Igualtat i Drets Socials
-    Joventut 
-    Participació 
-    Cultura 
-    Educació per la justícia global 
-    Persones amb discapacitat 
-    Cooperació al desenvolupament 
-    Gent Gran 
-    Acció Social 
-    Igualtat (dones i diversitat sexual i gènere LGBTI) 
-    Ajut Humanitari Internacional

L’objectiu de les subvencions és donar suport econòmic als projectes de les entitats, ja que és en gran part gràcies a elles que la ciutat creix i es transforma per millorar dia a dia. 

Es poden consultar les bases i accedir a tota la informació i documentació per a la seu electrònica del web municipal.

Suport i recursos

Cal recordar que el Servei de Formació i Assessorament a entitats ofereix suport i recursos per redactar projectes i per acompanyar les entitats en el procediment de sol·licitud. Podeu posar-vos en contacte amb el servei per correu electrònic a entitats@elprat.cat, per telèfon al 93 379 00 50 ext. 5600 o presencialment a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4)

També es poden trobar eines en relació a finançament i altres qüestions al nou Banc de Recursos per a les entitats del Prat.
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat