El CRAM a fons

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Des del CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) volem apropar-vos  la nostra tasca de conservació i sensibilització del medi marí a través d’aquesta visita.  La nostra activitat principal és el rescat d’espècies marines en perill d’extinció, la seva recuperació i la reintroducció al seu hàbitat; també treballem en  la recerca i l’educació (o sensibilització) per conèixer i ajudar al medi marí.   Acompanyats d’un educador visitareu les instal·lacions amb una mirada professionalitzadora, veureu algun espai restringit i coneixereu en profunditat com va començar la Fundació CRAM i com funciona. També incidirem sobre quines són les tasques que duen a terme veterinaris, biòlegs i voluntaris de la Fundació, alguns casos clínics i pacients i algunes de les accions que s’han realitzat  des de la Fundació per minimitzar les amenaces al medi marí.    
 
És una visita pensada per persones amb inquietuds sobre el medi marí, la seva conservació i les accions que s’hi poden dur a terme.

Activitat per adults a partir de 16 anys.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat