Via pública incidencias
NOTÍCIAS DE EL PRAT
Via pública incidencias

01/06 - CASTELLDEFELS - GAVÀ - EL PRAT DE LLOBREGAT - VILADECANS - BARCELONA: Ga1 - L94 - L95 - L96 - PR3 Millora de serveis de les línies d’accés a les platges

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A partir del dia 1 de juny de 2021 i durant tot l’estiu, s’incrementa la freqüència de les línies d’accés a les platges de diferents municipis de l’AMB:

Les línies regulars L94 i L95, que connecten tot l’any l’estació de Sants i la pl. Catalunya de Barcelona amb Castelldefels per l’autovia C31, augmenten fins l’11 de setembre la seva freqüència de pas amb un bus cada 15 minuts tots els dies de l’estiu per arribar fins la platja de Gavà i de Castelldefels. La línia L94 arriba fins Port Ginesta, a les Botigues de Sitges, i de forma conjunta amb la L95 també dona servei a la Pineda de Gavà i al barri de Gavà Mar.

La línia L96 incrementa l'oferta de servei els dissabtes i festius passant a tenir un interval de pas de 12 minuts. 

La línia GA1 incrementa l'oferta de servei els dies festius passant a tenir un interval de pas de 20 minuts. (millora de 30 a 20 minuts). Comunica el centre urbà de Gavà amb els barris de la Sentiu i de Ca n’Espinós, i amb l’av. d’Europa (zona de platja de la Pineda de Gavà i Gavà Mar). En el seu recorregut per l’av. d’Europa té parades combinades amb les línies L94 i L95.

La línia PR3 fins la platja es realitza tots els dies de la setmana, prolongant totes les expedicions des de St. Cosme i el Tanatori fins la platja.

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat