L'hora dels nadons "Minim

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Educació musical en família. Projecte d’educació musical innovador que té com a principal objectiu fomentar l’educació musical primerenca en l’entorn familiar des d’una experiència directa, profunda i feliç.

A través del joc, la creativitat, l’espontaneïtat, la intuïció i l’afecte anirem construint una sèrie d’habilitats musicals com l’afinació, la coordinació, el sentit rítmic i harmònic, la creació, la improvisació... que s’integraran naturalment en l’infant i l’ajudaran en la resta d’aprenentatges.

Activitat familiar adreçada a nens i nenes de 0 fins a 3 anys.

L’activitat de l’hora dels nadons està concebuda per a apropar la biblioteca com a un espai de descoberta. És una proposta on el nadó és el protagonista. Per a oferir espectacles de qualitat i garantir la capacitat d’atenció dels infants, queda preservada l’assistència d’un adult per nadó. Aquesta consideració es porta a terme per al bon funcionament de l’activitat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat