Comprar a les botigues de Verge de Montserrat pot tenir premi

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amb les compres realitzades del 18 de novembre al 13 de desembre en qualsevol dels comerços i establiments de serveis de l’avinguda de la Verge de Montserrat i el seu entorn, podreu participar en el sorteig de més de 1.000 € en vals de compra per valor de 20 € cadascun.

Participar en molt senzill, només cal dipositar el tiquet de compra amb el nom, cognoms i telèfon de contacte, a la bústia que trobareu als establiments participants.

El sorteig se celebrarà el dissabte dia 14 de desembre a les 11 h a la sala d’actes del recinte firal de la Granja de La Ricarda, en el marc de la 46ª Fira Avícola, i el lliurament dels vals es farà el diumenge dia 15 a les 18.00 h a l’Estand del Consell de Comerç de la Fira.

Aquesta és una iniciativa de dinamització comercial realitzada en col·laboració entre l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat i l’Associació Centre Comerç i Serveis Montserrat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat