El Monte de los Olivos

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

EL MONTE DE LOS OLIVOS, Juan Carlos Lérida i Joan Marimón

Reflexión y traición. Cuerpo teórico
 

Una conversa ballada entre l'artista del flamenc Juan Carlos Lleida i el director i guionista Joan Marimón, persona clau en la vida cultural del Prat de Llobregat.
Juan Carlos Lleida proposa una trobada artística en un format de conversa ballada, com a part del seu procés de recerca sobre el flamenc des d'espais i oficis quotidians. En aquest projecte, el coreògraf es reuneix amb teòrics, periodistes i altres persones amb especial interès i pràctica en l'ús de la paraula i els seus significats. Aquestes cites artístiques tenen el format de conversa-improvisada, individual i única. Un enfront de l'altre, a partir d'un tema comú.
Cadascun des del seu llenguatge es deixa travessar mútuament per la paraula i pel gest, obrint-se a nous significats de les teories i les danses.
Aquesta creació és un dels 6 quadres que componen La Liturgia de las Horas, un esdeveniment de 12 hores a partir de la simbologia que genera el número 12 i la conceptualització del recorregut de Jesucrist des del Sant Sopar fins a la Resurrecció.

Coproducció: Teatre L'Artesà i Associació Flamenco Empirico

Col·laboració: El Canal - Madrid, casa Elizalde - Barcelona, Mercat de les Flors - Barcelona


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat