Espectacle familiar: Les ombres que conten contes

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A càrrec de la companyia El Gecko con Botas. 

Espectacle familiar recomanat per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Un viatge exòtic a la cultura d’Indonèsia: les seves històries, els seus paisatges i la seva música. A través de distintes tècniques d'ombres en Damián i la Clementina ens expliquen tres contes tradicionals dediferents illes d'aquest país: “Vés a dormir gecko!”; “El turbant màgic” i “L'acord amb el sol”.

Un gecko que no pot dormir a causa de la llum intermitent que fan les cuques de llum. Un heroi que salvarà el destí d'un poble amb el seu turbant màgic. Una trobada entre el sol i dues nenes on s'acordarà les hores de llum en els camps de collita.

Un treball de gran qualitat que a més introdueix l’espectador en un triple registre de creuament cultural: la saviesa de l’escola teatral argentina, la riquesa plàstica d’una titellaire catalana oberta al món i a l’aventura, i una de les tradicions més importants encara vives: la del Wayang Kulit d’Indonèsia.

La companyia El Gecko con Botas està formada per la titellaire i artista visual  catalana, Clementina Kura-kura, i el director, actor i dramaturg argentí, Damián Bojorque. Uneix diferents tradicions per explicar històries i posar en escena espectacles plens de significats i “resignificacions”.


    Veure més

    acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
    aColorBuscaprat