Festival de poesia: Ivette Nadal i Ca

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

Amb aquesta ja arribem a la 14a edició del festival de poesia. Un festival que edició rere edició, converteix la poesia en protagonista indiscutible dels vespres d’estiu al Prat. Enguany el festival torna a omplir-se de poetes i poetesses que fan constar la multiplicitat abundant d’estils i registres poètics, i també de propostes i formats diferents. Tot plegat, amb la col•laboració del Teatre Kaddish.

 

Arbres, mars, desconcerts

Ivette Nadal canta i recita amb una veu personal, contundent i profunda, es mou per uns territoris expressius i una formalitat una mica llunyans dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país, és capaç de tocar amb el seu art la fibra de l’oient, assemblant-se més a la classe de creadores anglosaxones fortes i poderoses.

Presenta de la mà d’en Caïm Riba uns nous arranjaments amb un so cosmopolità, tot fent una revisió dels seus quatre discs integrant la poesia i les lletres de les cançons, creant la confusió de què és més poètic, el poema o la lletra de la cançó? i que té
més música el poema o la cançó?

Entre el pop i la bohèmia, es presenten en format duet, l’essència de l’ànima i l’àngel de les cançons mitjançant la nova producció i la nova forma de cantar-les.

 

Consulteu el programa del Festival de Poesia d'aquest any.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat