Importància de l’etiquetatge i les indicacions de seguretat de gels i solucions hidroalcohòliques

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Ministeri de Sanitat ha publicat una nota per informar de la importància de l’etiquetatge i les indicacions de seguretat de gels i solucions hidroalcohòliques. 

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una serie de consells per manipular-los correctamente i poder prendre less precaucions adequades per a la seva conservació:

1. Evita aplicar gels i solucions hidroalcohòliques en zones sensibles o danyades de la pell i mucoses.

2. Mantén els gels i solucions hidroalcohòliques sempre allunyades de focus de calor com poden ser superfícies calentes, exposició solar directa, flames obertes, espurnes o qualsevol altre font d'ignició.

3. Evita fumar immediatament després d'utilitzar aquests gels i solucions o en llocs on estiguin emmagatzemats.

4. Emmagatzema'ls en un lloc ben ventilat i fresc, evitant espacis on es produeixin canvis de temperatura importants.

5. En cas de contacte amb els ulls, esbandeix-los amb  aigua abundant durant uns minuts. Si la irritació es manté, consulta amb el personal sanitari.

6. En cas d'ingestió, cal trucar immediatament al  91 562 04 20 Servicio de Información Toxicológica o a urgències mèdiques. Més informació a Primers auxilis intoxicacions Canal Salut Generalitat de Catalunya

Exposició sobre pictogrames

Un pictograma és un element gràfic que ajuda a fer un ús més segur i responsable del producte. Els gels són un producte químic i, per tant, és important llegir les advertències de l’envàs abans de la seva utilització.

Podeu consultar el significat de diferents pictogrames a l’exposició Mira, interpreta,actua del Servei Públic de Consum.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat