L’Ajuntament entregarà un kit de protecció als comerços que dilluns ja puguin obrir al públic

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat repartirà kits de protecció higiènica i de seguretat entre els establiments comercials que a partir de dilluns, 25 de maig, podran obrir al públic en cumpliment de la fase 1 de la desescalada. Així ho ha explicat aquest divendres l'alcalde de la ciutat, Lluís Mijoler, en una trobada telemàtica que ha mantingut amb representants de l'empresariat i el comerç local de la ciutat associats al Prat Empresarial.

Més de 2 mesos tancats

Des de la declaració de l'estat d'alarma, el 14 de març passat, diversos sectors comercials, com per exemple bars i restaurants, s'han vist obligats a restar tancats. Aquests estabilments rebran en conjunt, a partir de dilluns, 1.100 "kits d'aixecada de persiana", formats per una caixa de 50 mascaretes, una ampolla de gel hidroalcohòlic i una pantalla frontal per tal d'assegurar, al màxim, la prevenció tant de la clientela com del personal dels establiments. L'Ajuntament vol així col·laborar a la represa de l'activitat d'aquests comerços que s'han vist obligats a estar tancats tantes setmanes, amb els greus perjudicis econòmics que això ha suposat.

L'Ajuntament també distribuirà entre aquests comerços cartelleria informativa sobre els protocols i la normativa a complir a efectes de prevenció i seguretat. Els cartells s'aniran actualitzant en funció de les condicions previstes en les diverses fases de desconfinament.

Altres actuacions municipals de suport al texit comercial pratenc

Aquestes actuacions se sumen a les que ja es van posar en funcionament a l’inici de la declaració de l’estat d’alarma, com l'exempció de la taxa de residus comercials per als establiments tancats, el servei d’assessorament i intermediació de llogaters i propietaris de locals comercials, el servei d’assessorament energètic, el directori al web municipal dels establiments i restaurants de la ciutat que fan venda online, formació online per al comerç local o la publicació dels fascicles de la Guia de Suport de l’Aprenentatge Digital, entre altres. 

L'Ajuntament del Prat està preparant noves mesures de suport al comerç local que seran anunciades properament.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat