L'alcalde Mijoler aborda amb responsables de bars i restaurants del Prat la situació del sector

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, s'ha reunit aquest dimarts a la tarda amb responsables de bars i restaurants de la ciutat, per tal de tractar la difícil situació que travessa el sector arran de les restriccions establertes per la Generalitat per lluitar contra l'expansió de la COVID-19. Bars i restaurants han de romandre tancats durant, almenys, 15 dies, des del divendres passat.

La trobada, a la qual també hi ha asssistit la tinenta d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, no és la primera que l'alcalde manté amb aquest sector i, en general, amb el comerç pratenc. De fet, des de l'inici de la crisi de la COVID-19 l'Ajuntament del Prat està prenent diverses mesures econòmiques de suport al sector comercial local, com bons i ajuts per aixecar i mantenir aixecada la persiana, cartelleria informativa indicant que no es pot menjar ni beure al carrer per evitar botellons i pícnics quan els bars i restaurants estan tancats, repartiment de kits de desinfecció i neteja, etc.

Acompanyament per demanar els ajuts de la Generalitat

En la reunió, l'alcalde Mijoler també va exposar als i les representants de la restauració que l'Ajuntament, a través del Centre de Promoció Econòmica, els acompanyarà en les gestions per demanar les ajudes que la Generalitat ha anunciat per al sector, en compensació per les pèrdues econòmiques que els està ocasionant el tancament. 

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat